VAN ONRUST NAAR RUST. DAT WIL JIJ TOCH OOK?

ONTDEK HOE JE WERK EN PRIVE IN BALANS KRIJGT


MELD JE DIRECT AAN


PAK NU JE KANS

DE WERKDRUK

De werkdruk in de zorg is al jaren hoog. Door de komst van Covid is deze alleen maar hoger geworden. De meeste zorgmedewerkers die ik spreek geven aan, het hoort erbij. “Niet zeuren”, gewoon doorgaan. Op het werk wil je alles geven, thuis is je energie op. Vaak levert dit je stress op.

OPGEVEN STAAT VAAK NIET IN HET WOORDENBOEK VAN DE ZORGMEDEWERKER.

De maar doorgaan mentaliteit kan een mooie eigenschap zijn. Deze helpt je om goed voor de ander te zorgen. Maar hij helpt je niet om het probleem op te lossen. De vraag die dan ontstaat is: wie zorgt er voor jou?

Vraag vandaag al een gratis intake
aan voor baas over eigen stress.

ZORG GOED
VOOR JEZELF

Jij kan als zorgmedewerker leren om goed voor jezelf te zorgen. Ik zie hier veel medewerkers mee worstelen. Je kan de signalen leren herkennen die je lijf aangeeft als het even te veel wordt. Iedereen is en reageert anders bij langdurige stress. Ik leer je om weer baas over je eigen leven te worden. Wat heb jij nodig hebt om weer met plezier te kunnen functioneren in het dagelijkse leven. In de afgelopen jaren dat ik als coach werk heb ik vele mensen kunnen laten inzien dat ook zij goed voor zichzelf mogen zorgen. Zij zijn in staat om draagkracht en draaglast in balans te houden. Ze weten waar hun grenzen liggen. Ze hebben geleerd dat “moeten”, mogen is geworden.


Ja ik wil weer met plezier naar
mijn werk en privé lekker
in mijn vel zitten

DIT GA JE LEREN!

INTAKE

COACHING 1:1

TELEFONISCH 1:1

STEFAN KROFFT

 

“Carola laat je op een heel prettige, ongedwongen manier tot de kern van je probleem komen door de juiste vragen te stellen en ondertussen de emotie en reactie van de paarden te ‘lezen’ als je antwoord geeft en betrekt je daar ook volledig bij.”

Fotograaf

HOE ZIET JOUW VERANDERING ERUIT

Bij individuele begeleiding draait het om jouw eigen vraag en ontwikkeling. Waar loop jij tegen aan. Mijn begeleiding gaat je hierbij helpen. Ik begeleid jou vanuit jouw eigen proces zonder oordeel of persoonlijke mening. Hierdoor ga jij in een veilige omgeving ontdekken wat je nodig hebt. Je hebt inzichten gekregen waar jouw grenzen liggen.

Je hebt ontdekt hoe je rust terugkrijgt in je leven. Dit met hulp van de paarden, die jouw gedrag spiegelen. Hierdoor kan jij zelf tot inzichten komen. Deze verworven inzichten geven jou meer balans. “Moeten wordt mogen”. Hierna kan jij de gewenste stappen zetten om werk en privé in balans te krijgen. Om deze inzichten te verkrijgen volg je minimaal drie sessies.


JA DIT WIL IK.
VRAAG EEN INTAKE GESPREK AAN

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest in de zorg. De laatste jaren als leidinggevende. Ook ik heb daarbij een enorm hoge werkdruk ervaren, totdat het mij na ruim 25 jaar te veel werd en ik besloot iets anders te gaan doen. Dat heeft geleid tot een aantal intensieve coachopleidingen, onder andere met paarden. Het waren de paarden die mij enorm veel inzichten gaven, waardoor ik ontdekte hoe het kwam dat ik toen zoveel stress heb ervaren. Ik leerde hoe het anders kan.

Maar mijn hart ligt bij de zorgsector. Ik ken de sector, ik deel de passie en ik zie gebeuren hoe het ziekteverzuim in de sector blijft stijgen.

Ik maak gebruik van mijn paarden. Je hoeft zeker geen ervaring met paarden te hebben, de sessie vindt plaats naast het paard. De paardencoaching met paarden is puur en direct, waardoor er doorgaans minder sessies nodig zijn om de gestelde inzichten te bereiken. Paarden reageren van uit het hier en nu. Ze zijn niet bezig met hun toekomst. Paarden hebben geen oordeel, ze reageren op wat jij uitstraalt. Bewust of onbewust.


PLAN EEN
AFSPRAAK

SANDRA JANSEMA

“Carola heeft me geholpen, samen met de paarden, om mij inzichten te geven in een aantal issues. Het heeft inzichten gegeven in onder andere mijn draagkracht en draaglast. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu beter mijn grenzen kan bewaken. Carola begeleidt de sessie professioneel en zonder oordeel. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Alles bij elkaar heeft het me veel gebracht.” 

Projectleider Buurtzorg

Dit is niet voor gelukkige medewerkers die fluitend naar hun werk gaan, vrolijk en energiek thuiskomen en hun werkplezier een 10 geven. 

Dit is voor alle zorgmedewerkers die op een eenvoudige en leuke wijze handvatten op maat willen krijgen, om de werkdruk en de daarmee gepaard gaande stress beter de baas te kunnen zijn.

 CarEquine
Omdat de mensen in de zorg, net als ieder ander, de juiste zorg en aandacht verdienen.